Farkında Olmadığımız Küçük Mutluluklar

Genelde hepimiz en çok mutlu olduğumuz şeyleri göze sokarız. Melis ile Berkcan'nın ilişki durumunu 143 kişi beğenir mesela, 1 ay sonra yenisinin alınacağı ayakkabı, 4 ay sonra yenisi çıkan ayfon 5es'ler dünyadaki tek mutluluğumuz gibi davranır dururuz. Oysa gün boyunca yaşayıp hatta bedel dahi ödemediğimiz küçük mutluluklar her an yüzümüzü gülümsetir de farkında olmayız.


Uzun süre tutulup da yapılan çişin hazzını kaç ayfon 5es verir ya da hiç ummadığınız bi anda denk gelinen en sevdiğiniz şarkıyı kaç niv balans ayakkabıya değişirsiniz, apartmandaki kızartma kokusunun gerçekten de sizin evden geliyor olmasını Melis ile Berkcan'ın ilişkisine değişebilecek salaklar var mı aramızda? xd          

Mutluluklarımızı maddileştiren, bizleri doğumdan ölüme kadar bunları satın almak için güdüleyen sisteme inat hâlâ bedavayken uzun süre tuttuğunuz çişinizi yavaş yavaş yapıp, ummadığınız anda denk geldiğiniz şarkıya bağıra çağıra eşlik edip, apartmanda denk geldiğiniz kızartma kokusunu doyasıya içinize çekin beyler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Buralar eskiden hep yorumdu.