Cep Telefonuyla Çıkma Teklifi Etmek

Yine bir soğuk haftasonu ortasında aklımda belirgenleşen bir konu hakkında sizlere bir blog yazmak istedim bugün. Hepiniz aşık oldunuz illa ki (ben olmadım ehehehe diyenler başka bloga gitsin şimdilik) ya da hepinizin cep telefonu var (bunu tahmin etmek zor değil) işte konu aşık olmak ve cep telefonuyla ilgili.

Çok güzel bir kız ya da yakışıklı bir erkek... İlk önce neden telefon numarası merak edilir ve neden ilk telefon numarası alınmak istenir? Sanki aşık değil, şirket kurcaksınız kuralları konuşmanız lazım.

Telefon numarası 3. şahısların da yol bulmalarıyla birlikte alınır. Yapılması gereken ilk şey karşı tarafa "Haberim yok, numaranı yanlışlıkla aldım, kuzenim yazmış pardon." tarzında bir selam yazıp yanıcığına da pek yavşak bir smiley olan ":)" daha da yavşaklaştırmak istersenildiğinde "(:" koymaktır.
Karşı taraftan gelecek cevap "Sen kimsin?" olacağı halde "Benimle çıkar mısın?" denilecekmiş gibi beklenir. O bekleme evresi anlatılmayacak kadar heycanlıdır.
Beklenen mesaj "Sen kimsin?" geldiğinde yapılması gereken ise en kısa zamanda olayı çarpıtıp, kafayı karıştırıp asıl muhabbete girmek gerekir.

- Sen kimsin?
* Yaaa numaranı şeyden aldım, şimdi bizim bi Can vardı onun arkadaşı Refik bunlar halısaha maçına giderlerken dolmuşçu para üstünü vermeyi unutunca hava parçalı bulutlu balkanlardan çöl sıcakları bekleniyor kandiliniz mübarek olsun. Nabeeer. (:

Artık bu kısım yaratıcılığınıza kalmış. Buna rağmen karşı tarafın "Sen kimsin?" sorusu devam edecektir.

- İyi de sen kimsin?
Tekrar aynı yöntem uygulanıp, farklı smileyler kullanılarak bu soruyu ortadan kaldırılmaya uğraşılır.
* Yahu napacaksın kim olduğumu, birisiyim işte yetmez mi? :P (Dil çıkarma koyulur ki, yapılan espiri belli olsun.)

Artık bu aşamadan sonra karşı taraf tehtitkar ve kızgın olacaktır.

- Kim olduğunu söylemezsen yazdığın mesajlara cevap vermeyeceğim. (Kişinin sabrına göre sonlarda küfürler bulunabilir.) Kimsin amk?
Bu bir blöf hareketi olsa da artık konuya girmenin ve gerçeği açıklamanın zamanı gelmiştir.
* Numaranı Tuğbacaniye'den aldım ve senden çok hoşlanıyorum.

Bu mesaj gönderildikten sonra bir 5-10 dakika geri dönülmez ki yazılan mesaj uzun olduğu anlaşılsın ve karşı taraf heycanlansın. Sonuçta çıkma teklifi almışsınız.

Ve o gergin dakikalar başlar.

...
...
...
...
Buraya reklam verebilirsiniz.
...
...
...
Silahlar konuşmasın, dünya da barış olsun.
...
...
...
...
Songül Karlı Sütyensiz izle
...
...
...
...
...


Seviyorsanız gidin söyleyin bence. Öyle heycanlara, maceralara, paralar akıtıp sonra kullanamadığınız SMS paketlerine, akıllı telefonlara gerek yok.
Dil dile değsin, göz göze baksın belki sevişirsiniz de.

İyi haftalar!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Buralar eskiden hep yorumdu.